Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Bernheze

20 januari 2020 (week 04 2020)

Cereslaan-De Beemd in Heesch, ’t Retsel in Heeswijk-Dinther en Kleinwijk in Nistelrode

BERNHEZE – De bedrijventerreinen Cereslaan-De Beemd in Heesch, ’t Retsel in Heeswijk-Dinther en Kleinwijk in Nistelrode zijn veilig bevonden en er is weer voor drie jaar hercertificering voor Bernheze. Het keurmerk wil zeggen dat de bedrijventerreinen schoon en veilig zijn. 

Op 12 november vond de hercertificering plaats in de vorm van een audit voor de drie bedrijventerreinen en eind december was de definitieve uitslag dat het certificaat voor de komende drie jaar verlengd is. Er wordt gewerkt aan ‘schoon, heel en veilig’ op alle bedrijventerreinen.

Keurmerk
Het Nederlandse bedrijfsleven lijdt jaarlijks veel schade door criminaliteit en onveiligheid. De overheid en het bedrijfsleven willen hieraan graag iets doen. Om deze reden is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontwikkeld. Het KVO is een structuur voor het opbouwen van samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, politie en brandweer. Overlast en criminaliteit worden aangepakt en de veiligheid in een gebied wordt vergroot. Er is een keurmerk voor bedrijventerreinen: het KVO-B.

Tot slot
Hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen is een continu proces. Dankzij de intensieve samenwerking van de Ondernemersverenigingen, de SOB, de ondernemers op de bedrijventerreinen, de politie, brandweer en gemeente kunnen de genoemde bedrijventerreinen weer drie jaar vooruit. 

Korting 
Tip voor de ondernemer! Geef bij je verzekering aan dat je gevestigd bent op een gecertificeerd KVO-B bedrijventerrein en dat je lid bent van de ondernemersvereniging, dan kun je korting krijgen op je verzekering. 

Het certificaat van het Keurmerk Veilig Ondernemen kunnen de ondernemers van www.kvo-bernheze.nl afhalen. Ook voor meer informatie ga je naar deze website.

Bron deMooiBernhezeKrant